Argos dance | Dansshow 2019
17214
page-template-default,page,page-id-17214,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Dansshow 2019

Heb je nog geen kaarten voor de dansshow 2019? Bestel ze hier!

De jaarlijkse dansshow komt er weer aan! Zaterdag 15 juni belooft weer een spetterende voorstelling te worden! Hieronder vind je alle informatie over kaarten bestellen, programma, vloerverkennen etc.

Succes met de voorbereidingen! Wij hebben er weer zin in!

Bestellen van de kaarten 

De kaartverkoop gaat uitsluitend via de website en niet via het theater en kosten dit jaar € 12,50 per stuk. Je kunt voor meerdere voorstellingen kaarten aanvragen. Na het versturen van de aanvraag ontvang je een bevestigingsmail.  Zijn meerdere leden van het gezin lid van Argos, dan graag één aanvraag indienen. Zijn er (medische) omstandigheden waar we rekening mee moeten houden? Geef dit aan bij de opmerkingen.

Kaarten kunnen besteld worden tot en met 15 juni. Bij de kaarten die voor 25 mei besteld zijn, is volgorde van binnenkomst niet doorslaggevend.  Na deze datum kunnen er nog wel kaarten worden besteld, maar worden ze op volgorde van binnenkomst ingedeeld. Kaarten kunnen niet geannuleerd worden.


Ophalen van de kaarten 

De kaarten (à € 12,50) kunnen tegen contante betaling voor aanvang van de show op 15  juni worden opgehaald in de Lampegiet. Wij kunnen geen kaarten terugnemen.


Aanvangstijden voorstellingen

Zaterdagmiddag 13.30 uur
Zaterdagavond 19.30 uur
De zaal gaat 15 minuten voor de voorstelling open.


Programma´s

Download hier de programma’s
Zaterdagmiddag
Zaterdagavond


Vloerverkennen

Dit jaar is er vloerverkennen voor de jongste kinderen en de dames/heer groep op de volgende tijden:

Dames/heer:            12.30 uur
6/7 jaar Danielle:    12.35 uur
4/5 jaar Danielle:    12.40 uur
Peuters Danielle:    12.45 uur

Deze groepen worden verwacht om 12.00 uur. De opkomst van het inoefenen is dit jaar vanuit de coulisse, dus niet vanuit de zaal!

De andere leden worden een half uur voor aanvang van de show verwacht.


Begeleiding kindergroepen

Tot en met 12 jaar is er begeleiding voor de kindergroepen. Per groep zijn er een aantal hulpmoeders die de kinderen begeleiden. Ook tijdens de voorstelling. Tijdens het vloerverkennen worden ouders verzocht op hun kind te wachten in de voyer. Denkt u eraan dat de kinderen minimaal een half uur van tevoren weer aanwezig zijn, mits anders aangegeven.


Verloting

Ook dit jaar is er een verloting die tijdens alle voorstellingen wordt georganiseerd. Koop een lot en maak kans op een leuke prijs! De verkoop van de loten is voorafgaand aan elke voorstelling. De opbrengst gaat naar de vereniging, om shows als deze te kunnen financieren.
Heeft u of uw bedrijf een leuk cadeau in te brengen voor de verloting? Dan horen wij dat graag. De cadeaus worden tijdens de show op een tafel tentoongesteld met uw logo of visitekaartje.


Huisregels

Nog even de gebruikelijke “huisregeltjes” op een rij:
• Tijdens de vloerverkennen mag er geen publiek, behalve de leden, de zaal in. Mits er rustig gekeken kan worden.
• Kom niet op het laatste moment binnen rennen. Per groep zijn de tijden waarop je klaar moet staan aangegeven.
• Tijdens de voorstelling 1 nummer van tevoren klaar staan. Voor die tijd mag je niet in de coulissen staan.
• Tijdens de voorstelling mogen de leden NIET IN DE THEATERZAAL komen. Als je het programma wil zien, dan kan je naar het videoscherm in de foyer gaan kijken.
• Leden die een kaart hebben gekocht (en ook moeten dansen), mogen de zaal alleen betreden bij aanvang van de voorstelling of tijdens de pauze.
• Laat de gang tussen toneel en kleedkamers zoveel mogelijk vrij, of ga aan de zijkant staan. Vaak moeten de dansers snel van de ene naar de andere kant van het toneel en dat is moeilijk als de gang vol staat.
• Tijdens de voorstelling geluid mobiele telefoon op stilzetten! Filmen is wel toegestaan.
• Eten, snoepen, drinken etc. is verboden op de dansvloer en in de theaterzaal.
• Roken in de Lampegiet is verboden. Er mag alleen buiten gerookt worden.
• Laat GEEN VUILNIS achter in de kleedkamer, maar gooi dit in de daarvoor bestemde vuilnisbakken.
• Het publiek mag niet in de kleedkamers komen.
• Laat kostbaarheden (horloges, sieraden, geld, mobiel etc.) thuis.


Vragen?

Heeft u nog specifieke vragen over de voorstelling en/of de kaartverkoop? Dan kunt u mailen naar: argos-dance@outlook.com

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Dagdeel

Aantal kaarten

Opmerkingen