Dansshow 2023
17214
page-template-default,page,page-id-17214,bridge-core-2.4.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-23.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Dansshow 2023

Argos Dansshow 2023

De voorbereidingen voor de jaarlijkse dansshow zijn al weer in volle gang. De dansshow vindt dit jaar plaats op zaterdag 1 juli 2023 in theater Lampegiet. Hieronder vind je alle informatie over de kaartverkoop,  het programma, het vloerverkennen etc.

Succes met de voorbereidingen! Wij hebben er weer zin in!

 

De kaartverkoop

De kaarten kunnen dit jaar gekocht worden op zaterdag 13 mei 2023  van 9.30 -11.00 uur in de gymzaal van de Binnenronde.  De kaarten kosten €15,00 en er is alleen een contante betaling mogelijk.

Mocht deze datum u niet uitkomen, dan is het ook mogelijk om uw kaarten op 1 juli voor aanvang van de show te kopen. Dit kan bij de ingang van de Lampegiet. Hier is ook alleen een contante betaling mogelijk.
Wij kunnen helaas geen kaarten terugnemen. Wegens brandveiligheid mogen er geen kinderen op schoot genomen worden. Iedereen heeft dus een eigen stoel nodig.

Ook zal er dit jaar geen stoelnummer meer verbonden zijn aan uw kaart. Dit jaar gaan wij namelijk werken met vrije zit.
15 minuten voor aanvang van de show gaat de zaal open en mag u zelf kiezen waar u gaat zitten. We kunnen hier helaas geen uitzonderingen op maken, behalve bij medische redenen. Er wordt dan verzocht om te mailen naar: dansshow@argos-dance.nl

 

Aanvangstijden voorstellingen

Zaterdagmiddag 13.30 uur
Zaterdagavond 19.30 uur
De zaal gaat 15 minuten voor de voorstelling open.

Alle leden moeten in de middag om 12.45 aanwezig zijn en in de avond om 18.45 uur . Zij mogen  via de artiesteningang naar binnen.

De shows zullen ongeveer 2 -2,5 uur duren. Tussen de middag- en de avondshows moeten de leden naar huis.


Programma´s

Alle groepen ( behalve de peuters en kleuters van Dyonne) dansen beide shows. Het is eventueel mogelijk om uw kind zaterdagavond in de pauze op te halen.

Hieronder vindt uw de programma’s van de dansshow.

Programma zaterdagmiddag

Programma zaterdagavond


Vloerverkennen

Dit schema volgt.

 

Begeleiding kindergroepen

Tot en met 12 jaar is er begeleiding voor de kindergroepen. Per groep zijn er minimaal 2 hulpmoeders die de kinderen begeleiden voor en tijdens de voorstelling.  Als u het leuk vindt om de groep van uw kind te begeleiden, dan kan u zich opgeven bij de docente.


Verloting

Ook dit jaar is er een verloting die tijdens alle voorstellingen wordt georganiseerd. Koop een lot en maak kans op een leuke prijs! De verkoop van de loten is voor- en in de pauzes  van de voorstellingen. De opbrengst gaat naar de vereniging, om shows als deze te kunnen financieren.
Heeft u of uw bedrijf een leuk cadeau in te brengen voor de verloting? Dan horen wij dat graag. De cadeaus worden tijdens de show op een tafel tentoongesteld.


Huisregels

Nog even de gebruikelijke “huisregeltjes” op een rij:
• Tijdens de vloerverkennen mag er geen publiek, behalve de leden, de zaal in. Mits er rustig gekeken kan worden.
• Zorg dat je 45 minuten voor aanvang van de show aanwezig bent.
• Tijdens de voorstelling mogen de groepen 1 nummer van tevoren klaar staan. Voor die tijd mag je niet in de coulissen staan.
• Tijdens de voorstelling mogen de leden niet in de zaal komen. Als je het programma wil zien, dan kan je naar het videoscherm in de foyer gaan kijken.
• Leden die een kaart hebben gekocht (en ook moeten dansen), mogen de zaal alleen betreden bij aanvang van de voorstelling of tijdens de pauze.
• Laat de gang tussen toneel en kleedkamers zoveel mogelijk vrij, of ga aan de zijkant staan. Vaak moeten de dansers snel van de ene naar de andere kant van het toneel en dat is moeilijk als de gang vol staat.
• Tijdens de voorstelling geluid mobiele telefoon op stilzetten. Filmen is wel toegestaan.
• Eten, snoepen, drinken etc. is verboden op de dansvloer en in de theaterzaal.
• Laat GEEN VUILNIS achter in de kleedkamer, maar gooi dit in de daarvoor bestemde vuilnisbakken.
• Het publiek mag niet in de kleedkamers komen.


Vragen?

Heeft u nog specifieke vragen over de voorstelling en/of de kaartverkoop? Dan kunt u mailen naar: dansshow@argos-dance.nl